Nieuw in ons assortiment:
Ambachtelijk Kiprollades

 

* Kiprollade Spicy Twister
Een kippenrollade ambachtelijk vervaardigd van de magers kippenborstfilet met kippendijenvlees. Daaraan toegevoegd een kruiding jalapeno en zwarte peper, sinaasappelschil en zeewier. Eerste gegaard in eigen vocht en als laatste op hoge temperatuur afgebakken.

 

* Kiprollade Curry
Een kippenrollade ambachtelijk vervaardigd van de magers kippenborstfilet met kippendijenvlees. Daaraan toegevoegd een kruiding van chili, kruidnagel, kerrie, peper, paprika, fenegriekzaad, komijn, koriander, kurkuma. Gegaard in eigen vocht en afgebakken.

* Kiprollade Bruschetta
Een kippenrollade ambachtelijk vervaardigd van de magers kippenborstfilet met kippendijenvlees. Daaraan toegevoegd een kruiding van oregano, paprika, basilicum, tomatenpuree, maïszetmeel en knoflook. Eerst gegaard en op laatste op hoge temperatuur gebakken.

* Kiprollade Nebraska
 Een kippenrollade ambachtelijk vervaardigd van de magers kippenborstfilet met kippendijenvlees. Daaraan toegevoegd een kruiding knoflook, peterselie, wortel, selderie, tijm, dragon en koriander. Gegaard in eigen vocht en als laatste op hoge temperatuur gebakken.