Gouda, 28 oktober 2022. Compaxo Groep B.V. en de aandeelhouders van Maasland Vleeswaren B.V. hebben overeenstemming bereikt dat Maasland Vleeswaren B.V. onderdeel wordt van de Compaxo Groep. Met deze overname breidt familiebedrijf Compaxo haar brede portfolio aan vers varkensvlees, vleeswaren en vleesvervangers uit met leverworsten, kookworsten, hammen en andere (lokale) specialiteiten, aansluitend bij haar one-stop-shop strategie. 

Jeroen van der Post, directeur van Compaxo Groep B.V.: “Met Maasland Vleeswaren B.V. breiden we ons productassortiment uit met hoogwaardige private label en eigen merk producten, maar ook met vele jaren aan opgebouwde kennis in het prachtige ambacht. We kunnen hierdoor onze klanten nog beter bedienen en adviseren. We kijken ernaar uit om samen met de nieuwe collega’s van Maasland Vleeswaren B.V. onze klanten elke dag weer de lekkerste producten te presenteren.” De Directie van Maasland Vleeswaren B.V., Piet Groot en Ad Groot, is erg tevreden over de combinatie met Compaxo: “Ons prachtige bedrijf maakt straks deel uit van de mooie familieonderneming Compaxo, waar passie en kwaliteit al generaties lang centraal staat. De bundeling van onze krachten verzekert de continuïteit van ons bedrijf en maakt het voor Maasland Vleeswaren B.V. mogelijk om verder te blijven innoveren voor onze klanten.”

Over Compaxo Groep B.V.

Compaxo Groep B.V., 126 jaar jong, levert vanuit haar productielocatie in Gouda een breed assortiment aan ambachtelijk bereide vleeswaren, diverse worstsoorten en vleesvervangers aan kanalen zoals onder andere retail, foodservice, industrie en groothandelaren in Nederland en afnemers daarbuiten. Compaxo Groep B.V. is gericht op continuïteit en heeft met een lange termijn visie zich kunnen doorontwikkelen naar een grote en trotse marktspeler. 

Over Maasland Vleeswaren B.V.

Maasland Vleeswaren B.V. is een familiebedrijf dat meer dan 60 jaar bestaat. De missie van Maasland Vleeswaren B.V. is gericht op het creëren van producten met een sterk ambachtelijke inslag om zo een voortdurende hoge kwaliteit te waarborgen. Kennis van het natuurproduct staat daarbij centraal. Maasland Vleeswaren B.V. heeft hoogwaardige productielocaties in Belfeld bij Venlo en in Almere.