Over Maasland

 

‘Vakmanschap van deze tijd ‘ is waar wij voor staan, volgens authentieke recepten. Wij werken met moderne productiemethoden en toch traditioneel gemaakt zonder concessies te doen aan een lekkere smaak. Het resultaat, een brede range kwalitatieve vleeswaren; van een grote variëteit hammen en leverworsten tot BBQ- en rookworsten, grillproducten  en streekproducten.

 

Team 

Samenwerking gaat bij ons verder dan samen het werk doen.

Een betrokken en loyaal team vakmensen dat erop is gericht het maximale te bereiken door elkaar te helpen en versterken, echt vakmanschap. Samenwerking gaat bij ons verder dan samen het werk doen.

Geschiedenis, visie en missie

Een familiebedrijf dat door Piet Groot Senior in 1961 is opgericht. 

Maasland Vleeswaren staat sinds 1961 voor kwaliteit, vakmanschap en passie voor vleeswaren. Productie van kwalitatief lekkere vleeswaren die met zorg en aandacht, volgens authentieke recepten met sterk ambachtelijke inslag worden gemaakt.

Duurzaamheid

‘Planeet’, ‘Mensen’, en ‘Profit’

Maasland Vleeswaren is actief betrokken bij initiatieven om zowel producten als productieprocessen waar mogelijk verder te verduurzamen. Dit streven drukken wij uit in ‘Planeet’, ‘Mensen’, en ‘Profit’.

Samenwerking

Onze samenwerking is gebaseerd op partnership met onze relaties.

Onze samenwerking is gebaseerd op partnership met onze relaties. Met onze marktkennis, marktontwikkelingen, trends en regionale invloeden, informatie over formules/ondernemers met hun persoonlijke verwachtingen, helpen wij onze relaties bij het maken van de juiste keuze voor assortiment en producten en de juiste klantgerichte presentatie.

 

Vacatures

Talenten die het vakmanschap en ambacht van vlees begrijpen en in een koele werkomgeving willen werken, kunnen hun mouwen alvast opstropen en reageren op onze vacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom.