Het Ambacht

Onze passie

 

Maasland Vleeswaren staat sinds 1961 voor kwaliteit, vakmanschap en passie voor vleeswaren. De basis van onze heerlijke vleeswaren zijn gebaseerd op authentieke recepten die wij continu verbeteren en aanpassen zodat de hoge kwaliteit van onze producten gewaarborgd blijven. Onze activiteiten baseren wij op duurzaam en verantwoordelijk ondernemen samen met onze klanten en leveranciers.

 

De passie voor het inkopen 

Selecteren van de grondstof, samenwerking met leveranciers

Met grote zorg en passie selecteren wij leveranciers die net als wij het belang van duurzaam produceren begrijpen zodat wij altijd de juiste, hoogwaardige grondstoffen ontvangen voor onze producten, milieuvriendelijk en diervriendelijk.

Ontvangst goederen

Vakmanschap van het controleren van de grondstoffen bij binnenkomst

Onze passie voor het vakmanschap als het gaat om het controleren van juiste kwaliteit bij de ontvangst van onze grondstoffen. Wij laten niets aan het toeval over als het gaat om het produceren van ambachtelijke en authentieke producten.

Ambachtelijk produceren 

Het vervaardiging van ons authentiek, ambachtelijke producten hebben wij geborgd in moderne productiemethoden. Efficiënt, flexibel maar vooral duurzame, milieuvriendelijke en diervriendelijke producties waarbij kwaliteit en heerlijk zachte smaak behouden blijft.

Verpakken op professionele manier

Als het product dat toelaat verpakken wij dat met biologisch afbreekbaar materiaal zodra ze op de juiste temperatuur zijn. Ze kunnen daarna op de eigen locatie verder worden verwerkt en gesneden. Wij kunnen producten ook voor u snijden en verpakken. Alles uit passie om smaken te behouden.

Klaarmaken van de order 

Door onze moderne productiemethoden zijn wij in staat om op basis van vraag te produceren. Hierdoor leveren wij altijd vers ambachtelijke producten die onze klanten zelf kunnen verwerken of direct kunnen aanbieden aan de consument.

Verzenden van de order

Het transport van onze producten verzorgen wij met ons eigen wagenpark. Gekoelde vrachtwagens vervoeren de verse producten naar onze klanten waardoor de producten altijd de juiste temperatuur behouden.