Team

 

Een betrokken en loyaal team vakmensen dat erop is gericht het maximale te bereiken door elkaar te helpen en versterken, echt vakmanschap. Samenwerking gaat bij ons verder dan samen het werk doen.

 

Productie 

Selecteren van de grondstof, samenwerking met leveranciers

Het vervaardiging van ons authentiek, ambachtelijke producten hebben wij geborgd in moderne productiemethoden. Efficiënt, flexibel maar vooral duurzame, milieuvriendelijke en diervriendelijke producties waarbij kwaliteit en heerlijk zachte smaak behouden blijft.

Expeditie

Vakmanschap van het controleren van de grondstoffen bij binnenkomst

Bij de ontvangst van inkomende grondstoffen en het verladen van uitgaande eindproducten zorgen onze Expeditie medewerkers in Almere en Belfeld dat alles aan onze hoge kwaliteitsnorm en verwachting voldoet voorzien van de juiste etikettering. Zij laten niets aan het toeval over als het gaat om levering van onze ambachtelijke producten.

Productontwikkeling 

Consumenten zijn bewust bezig met milieu en duurzaamheid in combinatie met voedsel. Op onze afdeling Productontwikkeling wordt continu gewerkt aan nieuwe, smaakvolle producten die daarbij passen. De lekkerste, gezondste producten: 50% minder vet, 30% minder zout en 40% minder calorieën op duurzame wijze geproduceerd. En wat te denken van heerlijke BBQ-worsten in de meest modern hippe smaken.

Inkoop

Het inkoopteam houdt zich dagelijks bezig met de inkoop van de meest sublieme grondstoffen, milieuvriendelijk en diervriendelijk. Zij hebben een goede relatie met onze leveranciers en dat vertaald zich naar wederzijds begrip en een goede samenwerking.

Verkoop 

Ons verkoopteam is het aanspreekpunt voor onze afnemende relaties. Zij behartigen de  belangen van onze klanten en streven naar een zo optimaal mogelijke samenwerking waarbij wederzijds aanwijsbaar voordeel het gevolg zou moeten zijn.

Directie

Maasland Vleeswaren wordt aangestuurd door een tweetal directieleden. Ad Groot en Piet Groot (jr.). Ad heeft de dagelijkse leiding op productielocatie Belfeld en Piet op productielocatie Almere.
Zij worden daarin bijgestaan door een team professionals: kwaliteit- en verkoop- en productiemanager.