Wij zijn per direct op zoek naar een coördinator QA/QC inclusief specificatiebeheer voor de kwaliteitsdienst. Primair bedoeld voor de Maasland Vleeswaren B.V. vestigingen in Almere en Belfeld. Je maakt deel uit van beide vestigingen. Je rapporteert aan de leiding van Maasland, maar ook aan de QA kwaliteitsmanager van de Compaxo Groep.

Wie zijn wij?
Maasland Vleeswaren maakt sinds 2022 deel uit van de Compaxo Groep, een leidende speler in de Nederlandse vleessector met vestigingen in Gouda en Zevenaar. Compaxo Gouda op haar beurt behoort tot een van de grootste vleeswarenfabrieken van Nederland. Al sinds 1896 produceren wij een grote diversiteit aan vleeswaren en snacks. Compaxo is een solide familieonderneming met korte communicatielijnen en een open bedrijfscultuur.

Veel van de producten worden verkocht onder het label van grote supermarkten, maar daarnaast ook onder eigen merken. Gecombineerd zijn binnen de Groep 1200 medewerkers iedere dag weer actief voor Compaxo ondernemingen.

Maasland Vleeswaren, al sinds 1961 een serieuze en betrouwbare partner voor zowel het Slagerskanaal, foodservice, B to B en Retail. De producten van Maasland Vleeswaren worden met zorg, aandacht en een sterk ambachtelijk inslag modern geproduceerd. Begrip van en respect voor het natuurproduct waarmee gewerkt wordt staat daarbij centraal.
Doelstelling is te allen tijde de klanten, klein en groot, op maat te kunnen bedienen.

Vakmanschap van deze tijd is waar Maasland Vleeswaren voor staat. Werken met moderne productiemethoden, zonder concessies te doen aan het mooi ambacht. Metals resultaat, een brede range kwalitatieve vleeswaren; van een grote variëteit hammen, leverworsten, kookworsten en grill-bbq producten.

Functie inhoud:
Als coördinator QA/QC ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het kwaliteits- en integriteitsbeleid van Maasland en houd je de kwaliteitssystemen op orde. Daarbij ben je de contactpersoon voor NVWA en het aanspreekpunt voor kwaliteitsvraagstukken van leveranciers, klanten en de organisatie. Je bent begeleider van in-en externe audits en je maakt deel uit van het interne audit team van Compaxo Groep. Je zal wekelijks in beide vestigingen van Maasland aanwezig zijn. Maasland is IFS Higher Level gecertificeerd en het is aan jou om deze eisen/kwaliteiten te waarborgen.

Jij bent: 
 HBO afgestudeerd in de richting van food of techniek;
 In het bezit van een rijbewijs;
 Woonachtig in regio Brabant/Limburg/Flevoland.

Skills:
 Je bent analytisch en tactisch ingesteld;
 Je werkt accuraat en weet rapportages op de juiste manier vorm te geven;
 Je weet de kwaliteitseisen te vertalen naar de productievloer;
 Je weet op de juiste manier te handelen wanneer de kwaliteit niet gewaarborgd wordt;
 Je ziet verbeteringen en weet dit om te zetten naar uitvoering;
 Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
 Je bent stressbestendig;

Wij bieden:
 Een goed salaris;
 Een open bedrijfscultuur en veel verantwoordelijkheid
 Een lijst met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • 24 vakantiedagen
  • 3.25% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag
  • Een goede pensioenregeling

Speekt deze vacature je aan en kan je jezelf helemaal hierin vinden? Solliciteer dan direct!
Wij zullen binnen 5 werkdagen contact met je opnemen.