Maasland Vleeswaren B.V. is op zoek naar een allround expeditie medewerker / verpakkingsmedewerker.

Wat ga je doen als expeditie en verpakkingsmedewerker?

Als expeditie en verrpakkingsmedewerker ga je op onze locatie in Almere aan de slag bij een dynamisch bedrijf. Er is geen dag hetzelfde. Ben jij op zoek naar een functie waar jij je handen uit de mouwen kan steken en vind je het niet erg om in een gekoelde omgeving te werken? Dan is deze baan wat voor jou. Je zult de verbindende factor worden tussen de expeditie en inpak afdeling. Bij je takenpakket kan je denken aan het ontvangen van binnenkomend vlees, nauwkeurig registreren hiervan, ordelijk verplaatsen van pallets, orderpicken, uitgaande vrachtwagen laden maar ook het verpakken van producten en deze etiketteren. Wij zijn bezig een inhaalslag te maken op het gebied van automatisering. Ook hier speel jij een rol in. Wij bieden een functie aan voor 36 tot 40 uur.

Wat wordt jou geboden als expeditie en verpakkingsmedewerker?

* * Een fijne werksfeer;

* * Goede pensioenregeling;

* * Leuke collega’s met een goede teamspirit;

* * Uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat wordt er van jou verwacht als expeditie en verpakkingsmedewerker?

* * Enige jaren ervaring als expeditie medewerker;

* * Stressbestendig en nauwkeurig;

* * Verantwoordelijkheidsgevoel;

* * Flexibele en zelfstandige instelling;

* * Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, zowel Nederlands als Engels.

Waar ga je werken?

Je komt terecht in een familiebedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf is bezig zich snel verder te professionaliseren om zo continu voorbereid te zijn op de wensen en eisen van klanten in de toekomst.
Op de locatie in Belfeld maken wij de heerlijke leverworsten en regionale specialiteiten en op de locatie in Almere worden de beste gekookte hammen van Nederland gemaakt.

Meer informatie of direct solliciteren?

Meer informatie of direct solliciteren? Neem contact op met Piet Groot, tel. 036-5371110 of stuur je sollicitatie per mail naar: p.groot@maaslandvleeswaren.nl

Commerciele reacties van (wervings)bureau worden niet op prijs gesteld.