Wie zijn wij?

Maasland Vleeswaren is een familiebedrijf, door Piet Senior in 1961 opgericht. De slagerij van toen is uitgegroeid tot een professionele organisatie met vele mogelijkheden en een grote capaciteit. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door twee zonen: Piet en Ad Groot. Met trots en passie voor het vak geven zij leiding aan de twee moderne productie faciliteiten in Almere en Belfeld.

Maasland Vleeswaren, al sinds 1961 een serieuze en betrouwbare partner voor zowel het Slagerskanaal, foodservice, B to B en Retail, is een onderneming die met U meedenkt en waar ambacht, service, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. De producten van Maasland Vleeswaren worden met zorg, aandacht en een sterk ambachtelijk inslag modern geproduceerd. Begrip van en respect voor het natuurproduct waarmee gewerkt wordt staat daarbij centraal. Doelstelling is ten allen tijde de klanten, klein en groot, op maat te kunnen bedienen.

Vakmanschap van deze tijd is waar Maasland Vleeswaren voor staat. Werken met moderne productie methoden, zonder concessies te oden aan het mooi ambacht. Met als resultaat een brede rang kwalitatieve vleeswaren; van een grote variëteit hammen, leverworsten, kookworsten en grill-bbq producten.
Maasland Vleeswaren maakt sinds 2022 deel uit van de Compaxo Groep, een leidende speler in de Nederlandse vleessector met vestigingen in Gouda en Zevenaar.  Compaxo Gouda op haar beurt behoort tot één van de grootste vleeswarenfabrieken van Nederland. Al sinds 1896 produceren wij een grote diversiteit aan vleeswaren en snacks. Compaxo is een solide familieonderneming met korte communicatielijnen en een open bedrijfscultuur.

Veel van de producten worden verkocht onder het label van grote supermarkten, maar daarnaast ook onder eigen merken. Gecombineerd zijn binnen de Groep 1200 medewerkers iedere dag weer actief voor Compaxo ondernemingen.

Functie omschrijving:

Als accountmanager op de sales afdeling ben je medeverantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande en uitbouwen van nieuwe relaties, signaleer je trends en ontwikkelingen in de markt en vertaal je deze naar input voor R&D. Verder ben je in staat om aspecten van het productieproces te vertalen naar een oplossing voor de klant en onderhandel je over prijzen, betalingsvoorwaarden en leveringscondities.
Je eerste focus ligt op de Maasland marktsegmenten grossierderij, foodservice en detailhandel. Met je collega’s van Compaxo Gouda stem je assortimenten en ontwikkelingen in de markt af en fungeert hierin als vraagbaken namens de Maasland fabrieken.  De functie zal hoofdzakelijk uitgeoefend worden vanuit de locatie Belfeld, met incidentele aanwezigheid op de 2e locatie Almere en het hoofdkantoor van de Compaxo Groep in Gouda.

Functie eisen:

 • HBO afgestudeerd of denkniveau;
 • In het bezit van een rijbewijs;
 • Woonachtig in regio Brabant/Limburg.

Kwaliteiten:

 • Je bent analytisch en tactisch ingesteld;
 • Je bent in staat productiemogelijkheden te vertalen naar concrete producten en meerwaarde te bieden aan klanten en collega’s binnen je team;
 • Je bent een echte organisator en zet klantafspraken om in een goede uitlevering;
 • Je bent op de hoogte van de huidige markt en ziet daarin uitdagingen en/of kansen;
 • Je hebt ervaring in commerciële functies, bij voorkeur in vleeswaren/food;
 • Je kunt zelfstandig en in team verband werken;
 • Je bent stressbestendig.

Wij bieden:

 • Een goed salaris;
 • Een open bedrijfscultuur en veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder,
  • Een telefoon en laptop van de zaak
  • Een auto van de zaak
  • Een goede pensioenregeling

Meer informatie of direct solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en kun je jezelf hier helemaal in vinden? Solliciteer dan direct! Neem contact op met Piet Groot en/of Evelien Meijer. Je kunt solliciteren door een mail te sturen naar p.groot@maaslandvleeswaren.nl en e.meijer@maaslandvleeswaren.nl   Wij zullen binnen 5 werkdagen contact met je opnemen.

Commerciële reacties van (wervings)bureau worden niet op prijs gesteld.